Washington

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Washington

Eladó ingatlan Washingtonban

Nyugatról a Csendes-óceánról nyugatra, az Oregon határolja délre, keletre az Idaho állam, északon az északi 49. párhuzam mentén, Kanadával, különösen a British Columbia tartománygal

Bárki, aki úgy dönt, hogy befektetési vételi ingatlan eladó Washingtonban, értékelni fogja számos tényező, mielőtt dönt.

Washington egy csendes-óceáni északnyugati állam, amely olyan területet foglal magában, amely magában foglalja a Cascade Range hófödte hegyeit és a Puget Sound erdős szigeteit. Fővárosa az Olympia, de a legnagyobb város Seattle. Az élénk technológiai iparágról, az animált zenei jelenetről és a híres kávéházakról ismert.

A washingtoni állam az Egyesült Államok első elnökének, George Washingtonnak nevezi el, és a 42. állam az Unióba belépett. A hivatalos pecséten és a hivatalos állam zászlóján George Washington portréja látható, és gyakran Washington államnak nevezik, hogy elkerülje a zavarodottságot a District of Columbia-val.

Ez az északnyugati csendes-óceáni állam mérsékelt esőerdők, hegyek és hatalmas erdők, ezért hívják az Evergreen államnak.

Ez a 18. legnagyobb állam az országban és a 13. legnépesebb. Olyan klíma van, amely egészen keletről nyugatra változik, hogy megfelelő ízlést biztosítson minden ízlésnek.

Mielőtt befektetne Washingtonban értékesítendő ingatlannal, hasznos áttekinteni a területet, a munkanélküliségi ráta, a vagyon, az épületek költségeit és még sok mást.

4,8% -os munkanélküliségi ráta van, amely az elmúlt év során stabil maradt, és az országos átlag feletti megélhetési költségek. A legnagyobb élőköltség a washingtoni ingatlanpiacból származik. A bérleti díjak tisztázzák ezt a pontot, mert nagyon magasak.

Ugyanez a költségnövekedés vonatkozik Washingtonban értékesített ingatlan vásárlására. Ezek az áremelések arra irányulnak, hogy 2018-ban álmodjanak az eladók számára a washingtoni ingatlanpiacra 2018-ban. Ezért az eladók számíthatnak bizonyos előnyökre, mint az elmúlt évben, Washington lakásárak 11, 5% -kal nőttek.

A washingtoni ingatlanpiacot 2018-ban befolyásoló tényezők továbbra is a lakhatás hiányát jelentik a washingtoni állam számára, amely szinte biztosan megtartja a keresletet és az árakat, miközben a leltár alacsony marad.

Eközben a washingtoni ingatlanok eladói élvezhetik az előnyöket, mivel az építők megpróbálnak lelki megoldásokat találni a lakáshiány megoldására. Sok állam hasonló helyzetekben ez kreatív megoldásokat, kisebb házakat és sok kisebb otthont jelent.

A washingtoni ingatlanpiac legjobb helyei a Seattle és a Spokane, így értékeljük a Washingtonban eladott ingatlanokat, különös tekintettel e két metropoliszra.

 A lakosok 60 százaléka a Seattle-i nagyvárosi területen él, ugyanabban a Seattle-ben, amely a King megye területén található, mintegy 700 000 lakosa van. Pulzáló város gazdag zenei történettel és lenyűgöző városi tájjal.

Ugyancsak élénk gazdasága van, amely az ország 11. legnagyobb nagyvárosi gazdaságává válik.

Ez a paradicsom az induló vállalkozásoknak és egy városnak, amely nagyon aktív az ökológiai és környezetbarát gyakorlatokban. Öt nagyvállalat székhelye, köztük a Starbucks és az Amazon. A Seattle-i munkanélküliségi ráta 3,4% -kal alacsonyabb az országos átlag alatt.

 Spokane a második legnépesebb város Washingtonban, és az ingatlanpiac nagyon jól teljesített az elmúlt évben. A Spokane ház értékei 2017-ben több mint 12% -kal emelkedtek, az értékek várhatóan továbbra is emelkednek majd további 3,6% -kal a 2018 folyamán.

Washington jelenleg kiválóan élvezi az eladók piacát, és az összes mutató egy másik sikeres értékesítési évre utal az Evergreen állam számára. Azoknak, akik Washington államban piacra akarják hozni otthonukat, tudniuk kell, hogy nincs jobb idő erre.

  •  
    Washingtonba költözés. Expatriate és Washingtonban él.

    Miután az amerikai kontinensen messzire eljutottunk, végül elérjük a legfontosabb állapotot. Az egyedülálló történelem, amely mindig az Egyesült Államok egész szövetségi köztársaságát képviselte. Washintonról beszélünk. Az amerikai verés szíve ma a minialkalmazásunk főszereplője lesz, amely arra irá ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 23038

Eladás Ház, Washington, Snohomish County, Mukilteo, 5706 86th Place SW

431,941,665.89HUF
Eladás
Ház

502.42 m²
Kiterjedt alaprajz, a különleges funkciók, ékesszólóan keretezett panorámás Sound kilátással. Szinte új, mivel sok frissül a 5 bdrm / 4 bth/5k + sf ha...
Cod. 23037

Eladás Ház, Washington, Seattle, Seattle, 2900 25th Ave W

503,613,959.98HUF
Eladás
Ház

389.73 m²
Sleek-Kortárs! Central Glass Atrium Linkek a belső terek, bőséges természetes fény. Befejezi a brazil Tigerwood, Velencei vakolatok, egyedi fa és fém ...
Cod. 8452

Eladás Gazdasági épület, Washington, Olympia, Olympia, Olympia

64,796,649.60HUF
Eladás
Gazdasági épület

2200 m²
Gyönyörű six hálószoba two
UNAVAILABLE
Cod. 7226

Eladás Gazdasági épület, Washington, Spokane, Spokane, 625 Mckinnan Rd.

16,919,125.17HUF
Eladás
Gazdasági épület

900 m²
Az ingatlan egy 3 ágyas szoba 1
UNAVAILABLE
Cod. 6603

Eladás Bolt, Washington, Seattle, Seattle, Seattle

251,626,989.30HUF
Eladás
Bolt

13600 m²
Az ingatlan-Jó hely,
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB